Ansiktsmassage och rätt behandling av finnar

Har hört att ansiktsmassage ska vara väldigt bra för huden och jag behöver verkligen en bra behandling. Min hud har varit helt galen det sista och har fått så många finnar. Vet inte varifrån de kommer så plötsligt men vill få bort dem så snart som det går. Sen exakt hur jag ska göra för att lyckas med det vet jag inte. Men en ansiktsbehandling och ansiktsmassage för att stimulera huden ordentligt känns som en bra början.

Tänker att om inte annat så kan säkert de på Salong Topp Till Tå ge råd kring vad finnarna kan komma ifrån och vad jag kan göra för att motverka att ännu fler dyker upp. Så att även om inte själva ansiktsmassagen gör så mycket mer än att bara vara skön och avslappnande så kan jag få råd. Det är alltid så mycket lättare om man kan få professionell rådgivning för att jag har märkt att om jag själv försöker mig på att lösa problem med kroppen, som finnar, så hjälper det inte utan ibland blir det bara värre av det.

Finns så många produkter som verkar uttorkande mot finnar men vet att en gång tidigare när jag var på Salong Topp Till Tå och bara pratade med de så sa de att det är fel och att finnar snarare ofta beror på att huden redan är förr torr och att man därför behöver ordentligt fuktighetsgivande krämer. För att om man få använder produkter som torkar ut ännu mer så blir finnarna bara fler och värre. Så ska inte göra någonting åt det hela nu förrän jag har varit på min ansiktsmassage och fått en ordentlig behandling av ansiktet.