Present till min bror

Hej, hallå och tjena på er. Vet ni vad jag ska göra i helgen? Jag ska fira min lillebror som fyller 15 år och eftersom jag är världens bästa storasyster så tänkte jag köpa någonting som han verkligen har önskat sig. Jag har vart på BD Cykel Motor & Skog och där har de mopeder i Tingsryd.

Min lillebror fyller som sagt 15 år och jag är snart 30 år, så jag tycker att jag har rätt att skämma bort honom med att kolla på mopeder i Tingsryd till honom. Det är en väldig åldersskillnad mellan oss, men det är för att vi inte har samma mamma och de ville verkligen ha ett barn. Jag är väldigt lycklig att min lillebror finns och han är det bästa som finns. Det enda han har önskat sig är en moped som han kan övningsköra på och sedan åka runt på den. Eftersom jag är en väldigt sparsam människa har jag samlat ihop en del pengar så att jag faktiskt har råd med detta. Jag tror inte att han har en tanke på att han ska få en moped, eftersom våran familj aldrig har haft så bra med pengar, men då tror han fel. Såklart vill jag ge en till honom och han har även förklarat väldigt bra för mig vilken han vill ha, därför visste jag precis vad jag skulle köpa när jag kollade på mopeder i Tingsryd. Nu är det inte många dagar kvar till hans födelsedag och jag är hur nervös som helst över hur man kommer att reagera. Det kommer bli en bra reaktion, det är jag helt säker på, men jag vet inte just hur han kommer bete sig. Vi får helt enkelt vänta och se.