Teleskoplastare för tunga lyft

När man ska frakta stora föremål eller möbler eller liknande så kan jag erkänna att det är väldigt mycket svårare än vad jag trodde att det skulle vara. Trodde faktiskt att det skulle gå hyfsat enkelt att göra, att det skulle räcka med att vi var två personer för att lyfta sakerna men tydligen är de gamla bokhyllorna och skåpen som vi har alldeles för tunga för det och trots att vi var fyra personer så gick det knappt att flytta dem, så vi fick använda oss av teleskoplastare. Hur opraktiskt är det inte med så tunga möbler egentligen. Eller kanske borde jag vara positiv och säga att hur praktiskt är det inte att de från Dahlens Utbildningar i Arvika hade med sig teleskoplastare så att de kunde få gjort lyften och förflyttningarna hyfsat smidigt ändå. Hade varit lite jobbigt annars.

Visste inte ens om att det fanns något som hette teleskoplastare innan. Kanske för att det främst är något som används av företag och vid betydligt större lyft och transporter. Så därför har det inte blivit någonting med det och vi känner att vi kanske borde se till att göra om det så att det blir väldigt mycket lättare.

Måste åtminstone ge lite extra cred till de på Dahlens Utbildningar i Arvika för deras goda arbete. För att de kunde fixa det trots att jag inte varit tillräckligt exakt med vad det faktiskt var de skulle lyfta och fixa med. Så det blev ingenting mer med det, utan det fick fortsätta vara så som det var bara.